Home

Wie zijn wij
Bandleden

Verslag
Foto's
Gastenboek

Agenda
Nieuws

Contact
Links

Repertoire

Leden

 Wie zijn wij

Wij zijn 5 mensen die samen de band Z˘wasUt vormen en wij spelen het liefst voor de Senioren in onze samenleving, maar ook andere uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Heel vaak kunt u ons dan ook zien spelen in Verzorgingstehuizen, Woongemeenschappen, Afdelingen van de Zonnebloem en KBO,  maar ook spelen wij  wel eens op de Henri Dunant, het vakantieschip van het Rode Kruis, in Schouwburg Het Park in Hoorn of op diverse andere locaties.

Een soort idealisme, dat is onze insteek en wij spelen dan ook niet commercieel maar wel kostendekkend. Info over onze tarieven: zie Contact: Piet Haakman: 0228-514947 of 06 127 10 332.

Ook hebben wij nog een hele leuke act aan te bieden, namelijk: "Zwarte Lola" welke wordt uitgevoerd door Margret, onze zangeres en deze kan als extra worden bijgeboekt. De kosten hiervoor bedragen slechts Ç 35,--

De muziek die wij spelen is het beste uit te leggen als "van alles wat", met vooral covers uit de jaren 60 en 70, maar ook nummers van nu spelen wij met veel plezier. Ook is ons geluidsniveau zo dat iedereen altijd gewoon lekker met elkaar kan blijven praten, nooit te luid dus!

Onze band wordt gevormd door: Margret Aker (zang), Piet Haakman (sologitaar-zang), Bert Meester (slaggitaar-zang), Nico Rellum (basgitaar-zang) en Rinus Buis (drums).

De optredens van ons duren ongeveer 2 tot 3 uur, maar op afspraak korter of langer. Wij wensen u tot slot veel leesplezier toe op onze website en wie weet TOT ZIENS bij een optreden van Z˘wasUt.